Program de nutritie

Plan de alimentatie personalizat

Cu totii cunoastem ca alimentatia corecta face 70% din rezultatul dorit, insa nu toti stim cum trebuie sa ne alimentam, cu ce produse si cand trebuie sa le mancam pentru a avea rezultate rapide si de lunga durata.

Un plan de alimentatie este mai mult decat “o dieta” sau “un regim” pentru ca iti arata cu ce alimente trebuie sa te aprovizionezi, cum sa le prepari, cum sa le asociezi, cand si cat sa mananci in functie de scopul pe care il urmezi.  El se face in functie de datele personale, genetic, alimentatia anterioara, posibilitati concrete (buget, timp disponibil, preferinte culinare), obiective. Planul de alimentatie este individual, fiecare poate ajunge la o solutie optima pentru el, la un anumit moment.

Nutritionistul nostru va colabora cu tine ascultandu-ti nevoile, dorintele, obiectivul pentru a lua cea mai buna decizie in vederea obtinerii rezultatului dorit

• Iti va face masurarile de greutate, centimetri, procentaj de grasime, muschi si apa din corp
  • Iti va da sfaturi in legatura cu obiceiurile tale alimentare
  • Te va programa la clinica pentru a face analizele generale : glucoza, acid uric, glicemie,triglyceride.
  • Iti va stabili dieta individuala care va include alimentele pe care le preferi fara ca sa pui grasime pe tine
  • Va adopta metoda stilului tau de viata si nu vei simti senzatie de foame sau frustrare

Cum functioneaza

• Prima consultatie ( 60 minute)
    • Evaluare completa a obiceiurilor tale alimentare
    • Elaborarea planului tau alimentar personalizat
    • Masurari
  • Analizele generale la clinica ( 15 minute)
  • Consultatii saptamanale ( 15 minute)
    • O data in saptamana in etapa de pierdere in greutate
    • O data la doua saptamani in etapa de stabilizare a greutatii

Pentru mai multe informatii, detalii si inscrieri, ne puteti contacta la telefon 068 900 890.

Sau treceti pe la noi sa stam de vorba, pe Bulevardul Dacia, Nr.49/14, Mun. Chișinău.