Despre

Despre Fundatia BiTONIC

SCOP

Avem ca scop să ajutăm generația tânără să aibă o viață mai sănătoasă!

Prin sesiuni interactive vom descoperi împreună partea practică a nutriției, a chimiei, biologiei și anatomiei. În plus, organizăm cursuri de sport și dezvoltare fizică a tinerei generații.

Fundația oferă o serie de informații de ultimă oră din domeniul sănătății și multă experiență practică. Vom acorda sfaturi de sănătate, un spațiu de explorare și răspuns la orice întrebare legată de nutriție.

OBIECTIVE

Educarea tinerilor din Republica Moldova prin intermediul predării bazelor nutriției și implementarea unei curicule special dezvoltate în acest scop.

Implicarea adultilor în nutriția copiilor prin sesiuni organizate special pentru părinți.

Desfășurarea cursurilor și acordarea sfaturilor în privința nutriției pentru toți cei interesați.

IMPACT

Tinerii vor avea o bază foarte bună în domeniul nutriției corecte, astfel iși vor forma deprinderi sănătoase de viață.

În plus, la finele cursului, tinerii vor obține o diplomă și un certificat de învățăcel.

PROGRAM DE TRAINER

Ești dispus să îți aloci în fiecare săptămână o zi, dintre care 3 ore să fie dedicate pentru activitățile centrului? Vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică de 20 de traineri tineri? În 25 Februarie 2016 a avut loc primul training pentru voluntari și traineri în Chișinău. În perioada 21-27 2016 Martie a avut loc programul de formare de traineri pentru educație în nutriție.