Comunicat de Presă privind lansarea Fundației BITONIC în Moldova

Chișinău
20.11.15

Compania Lifecare Essentials lansează în data de 20 noiembrie 2015, Fundația BITONIC în Moldova. Evenimentul de lansare va avea loc în incinta hotelului Vila Verde, Chișinău cu începere de la ora 19.00.

Scopul Fundației este de a investi în copii Moldovei, de această dată într-o formă pragmatică și orientată pe termen lung, și anume – deschiderea unui Centru Educațional de Sănătate și Nutriție pentru Copii și Adolescenți, acesta fiind echipat cu o sală de sport, calculatoare, o colecție de informații și alte materiale educative.

Metoda de lucru a Fundației BITONIC este cea prin educație experimentală, pentru a le permite copiilor să își descopere talentele legate de nutriție și sport, dar și să învețe lucruri de bază pentru un stil de viață mai sănătos și frumos.

Fundația își va avea ușile deschise zilnic între orele 14.00 și 17.00 pentru copii cu vârstele cuprinse între 12 și 16 ani care vor putea participa la programele Centrului anume în intervalul de timp in care sunt cei mai expuși la influențe externe negative, putând astfel să primească o îndrumare, o inspirație și un entuziasm pentru a descoperi sănătatea corpului uman. Programele vor începe în al doilea semestru al anului 2016.

Ne-am bucura să vă avem alături cu acest prilej, pentru a împărtăși sfaturile pe care le-ați primit dumneavoastră în vremea copilăriei și care v-au influențat în mod pozitiv sănătatea din ziua de azi.

Fiecare sfat pe care îl dați se va transforma într-o oră de educației pe tema nutriției și sănătate pentru copii.

Toți cei interesați de sănătate sunteți invitați la evenimentul de lansare al Fundației BITONIC care va avea loc în data de 20 noiembrie 2015, în incinta hotelului Vila Verde, (Strada Grenoble, 110) Chișinău, cu începere de la ora 19.00.

Contacte:

Manager de program: Iulia Mugescu

Email: fundatia @ btonic.md

Compania Internațională Lifecare Essentials este fondată în 2014 în Viena, cu focus pe Austria, Romania și Moldova. Aceasta creează și produce aplicații mobile pentru a monitoriza stilul de viață, o linie de suplimenți nutritivi de ultimă generație și platforme informative online.